Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

τίποτα δε κρατά για πάντα..

Εμείς οι άνθρωποι είμαστε τα πιο δειλά πλάσματα πάνω σε αυτό το πλανήτη, και αν όντως δεν υπάρχει άλλη ζωή σε αυτό το σύμπαν, είμαστε πρώτοι όλων!

Νομίζουμε πως τα έχουμε όλα και πως δε μπορεί να μας αντισταθεί τίποτα.. Προσπαθώντας να ξορκίσουμε το τέλος χωρίς να κάνουμε τίποτα για αυτό…

Φερόμαστε αλαζονικά παντού, πιστεύουμε πως όλα θα είναι για πάντα!

Το σώμα μας, οι φίλοι μας, οι γονείς μας, τα αδέρφια μας… η ζωή μας… κάθε βήμα, μας φέρνει πιο κοντά στο Τέλος και δε χαμπαριάζουμε τίποτα..

Δειλιάζουμε και κάθε φόρα που το κάνουμε, νομίζουμε πως του ξεφύγαμε.. και δεν ανοίγουμε τα μάτια, ακόμα και στο θάνατο που είναι γύρω μας…

Εγώ, έχω χάσει ανθρώπους, τους παππούδες μου, πού δεν αξιώθηκα να ακούσω ακόμα μια ιστορία τους, όχι γιατί δε μπόρεσα, γιατί πίστευα πως έχω το χρόνο να ακούσω πολλές και επέλεγα πάντα κάτι άλλο να κάνω. Άλλα ο χρόνος τελείωσε! Στο γυμνάσιο, είχα γνωρίσει μια κοπέλα, τη Μαργαρίτα, μου άρεσε πολύ, σε αυτήν φαντάζομαι πως όχι και επειδή ήταν ερωτευμένη με άλλον, δε της το είπα ποτέ, δείλιασα μη τη χάσω σαν φίλη, ακόμα και όταν μεγαλώσαμε και θα μπορούσα να της το είχα πει, δε το έκανα. Πίστευα πως έχω χρόνο και όταν θα της το έλεγα θα γελάγαμε. Δε πρόλαβα όμως! Τελείωσε ο χρόνος! Σκοτώθηκε σε τροχαίο.. της το είπα μετά αλλά δε είμαι σίγουρος πως με άκουσε.. είχε τελειώσει ο χρόνος μου..


Και έτσι τελειώνει ο χρόνος και δειλιάζουμε να σηκώσουμε το ακουστικό να ακούσουμε μία φωνή που κάποτε μας έδωσε ‘κάτι’…. Και ο χρόνος μας τελειώνει..



Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Δεν έχει στολίδια φέτος


Φέτος δεν έχει στολίδια λαμπερά, με όμορφα χρώματα, γυαλιστερά με στρασάκια…
Φέτος έχει άλλα στολίδια! Στολίδια από ‘γαμώ τη τρέλα μου’ ‘μας γάμησε’ τη γκαντεμιά είναι αυτή’ ‘χριστόπαναγίες’ ‘γαμώ τη ψυχολογία μου’ ‘σκατά’ 'σκατά με ρίγανη’ ‘γαμησέτα’ ‘ευτυχώς υπάρχουν και χειρότερα’ ‘και συ ρε κούκλα μου μας έκανες τη καρδία περιβόλι’ και άλλα πολλά που βαριέμαι να γράφω.. και στη κορυφή του δέντρου, αντί για αστέρι, είναι το στολίδι ‘καλός μαλάκας είμαι’!!! Αϊ σιχτίρ….!
Άντε καλές γιορτές~ !

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

ΧαζόΣάββατο

Απ’ το πρωί έχει γαμηθεί να βρέχει…

Βράδιασε και δεν έχω καμία όρεξη…

Στρίβω ένα τσιγάρο και το ανάβω…









Όρεξη 0!

Πιάνω το μολύβι στα χέρια μου και κάνω γραμμές….









Πιάνω τη κιθάρα και δε μου βγαίνει νότα…










Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να χαζεύω την πόλη από το παράθυρο μου..










Βγαίνω στο μπαλκόνι και χαζεύω.. μόνο αυτή τη θέα γουστάρω τώρα!









Κάνει και κρύο γαμώτο!!!!!








Στρίβω ακόμα ένα τσιγάρο..










Σβήνω το φως










Καληνύχτα.. .....

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Έλα ρε;;;; (ειρωνικό)

Αποκάλυψη ΣΟΚ!!! Ένα αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο, (θα το παίξω για λίγο γλίτσας δημοσιογράφος) που μας έστειλε από τα Χανιά, ένας τηλεθεατής μας.

Στο βίντεο εμφανίζονται κουκουλοφόροι μαζί με μία διμοιρία τον ΜΑΤ καθώς και αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ….

Παρακαλώ, αν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι σας, θα ήταν καλό να…. Το δουν!!!

(σταματάω να το παίζω δημοσιογράφος γιατί θα βγάλω σπυράκια…)


Λοιπόν οι τύποι απλά δεν υπάρχουν!!!! Ή μάλλον υπάρχουν εδώ και χρόνια….

Τα λόγια είναι περιττά, απλά πατήστε το κουμπί να παίξει το βίντεο…



Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Για να μην ξεχνάμε…

Πέρυσι τέτοια εποχή, ΜέΣα σε αυτή την πόλη και σε άλλες πόλης αυτής της ‘χώρας’ το κέντρο της Αθήνας ήταν ένα βομβαρδισμένο τοπίο…. Τουλάχιστον αυτό μου έλεγαν οι φίλοι μου που ήταν στη Αθήνα, γιατί εγώ ήμουν φαντάρος σε ένα χωρίο πολλά χιλιόμετρα μακριά και αυτό έβλεπα και στη τηλεόραση που βλέπαμε όταν έλειπαν τα ‘αστέρια’ από το στρατόπεδο…

Είχαμε και ένα ανθυπολοΧΑΖΟ, που τρόμαζε τους φαντάρους ότι ‘μπορεί την ώρα που κάνετε σκοπιά να περάσει ένας τρελός και να σας επιτεθεί’ που;!!! Στη άκρη της Ελλάδας;;; τη βλάκας…. Βλάκας με μπερέ!!!

………..

Ένας πανικός, τα ρομπότ της αστυνομίας να σπάνε στο ξύλο πιτσιρικάδες, φοιτητές, πολίτες… Και το κράτος να λέει τις γνωστές πίπες του...

…………..

Κάθε φορά που μίλαγα με φίλους μου στην Αθήνα, μου σηκωνόταν το πετσί με αυτά που άκουγα… Και όταν έμαθα ότι σκοτώθηκε ή για αν ακριβολογώ, όταν έμαθα ότι σκότωσε ένας ειδικός φρουρός ένα πιτσιρίκα, τον Αλέξη, τα μάτια μου βούρκωσαν.

Εύχομαι αν μπορεί από εκεί που είναι να τους πετάει κανένα νεράντζι..


Ακολουθεί ηχητικό απόσπασμα από ραδιοφωνικό σταθμό από εκείνες τις μέρες…

Είναι σοκαριστικό….






Και ένα τραγούδι με μια ρητορική ερώτηση…….

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Ο χειρότερος







Κλέβει και γελά πρόστυχα, τον ακούω  και μου τρυπά τα τύμπανα μου….
Πολλές φόρες προσπάθησα να με προστατέψω και άλλους προσπάθησα αλλά μάταια…. Είναι τόσο δυνατός ο Καριόλης  που σπανέ  συνέχεια τα βέλη μου πάνω του..


Και τι κατάλαβες ρε Αιώνιε?
Δυνάμωσες κι άλλο?
Γαμημένε…                 .
                               .        .
                                    .
Είσαι ο μεγαλύτερος Ρουφιάνος που έχω γνωρίσει ΡΕ!....
Δε φτάνει που κλέβεις, θολώνεις και τα μυαλά των ανθρώπων με το πιο σκάρτο ναρκωτικό…… Την πουτάνα τη  Συνήθεια, την νοθευμένη  Συνήθεια…. Και αυτοί οι βλάκες, το αρπάζουν και το τρώνε σα να’ ναι το καλύτερο!..... Και σα να μη φτάνει αυτό, τους πετάς, πούστικα και αργά, στη χειρότερη φυλακή…. Της Σκρόφας Μιζέριας….. 
Βάλε κι άλλους ρε Μπάσταρδε!!!!...
Θα σε ταλαιπωρούν διαρκώς τα βέλη μου… κι ας μη σε νικήσω ποτέ ρε!!!!!


Πάρε όσους θες..
Πότισε όσους θες….
Φυλάκισε όσους θες…


Εγώ θα σου αντιστέκομαι κι ας έχουν φανεί τα σημάδια σου πάνω μου…..






 Ο χειρότερος = Χρόνος..